Curatarea membranelor de Osmoza Inversa


16 septembrie 2016 Facebook Twitter LinkedIn Google+ AdvertorialeH2O International va ofera gratis metoda de curatare a membranelor de Osmoza inversa pentru a imbunatati pferformanta sistemului si pentru a extinde durata de viata a acestuia.

Membranele statiilor de Osmoza Inversa necesita curatare periodica datorita colmatarii lor cu elemente care nu au fost eliminate de pretratare.
Curatarea membranelor trebuie sa fie facuta cand:
– Capacitatea statiei de Osmoza Inversa scade cu 10% fata de capacitatea de la punerea in functiune, pentru apa cu aceeasi temperatura si presiune a apei de alimentare.
– Conductivitatea permeatului creste cu 10% fata de cea de la punerea in functiune la aceeasi temperatura si presiune a apei.
– Caderea de presiune pe membrane este cu 10% mai mare decat cea de la punerea in functiune.

Nerespectarea instructiunilor de mai sus conduce la :
– presiune mai mare de exploatare deci consum energetic mai mare
– costuri de operare mai ridicate
– in cazul in care curatarea periodica nu este efectuata, curatarea standard nu poate oferi rezultate eficiente si membranele nu vor reveni la capacitatea si eficienta de dinainte cu rezultat schimbarea acestora.

H2O International este specializata in curatarea membranelor de Osmoza Inversa, folosind solutii eficiente si de inalta calitate pentru a aduce membrana la o performanta asemanatoare unora noi. Aceasta tehnologie este oferita gratis clientilor nostri.

Comments
%d blogeri au apreciat: